Verhuur

Studio 5 is te huur voor uw activiteit!
Er wordt hier onderscheid gemaakt in commerciele en maatschappelijke verhuur. Bij commerciële verhuur geldt een leeftijdsgrens van 10 t/m 21 jaar. Studio 5 is allen te huur voor uw kinderfeestje, workshops, klassenfeest, sweet sixteen feestje, etc. Dus niet voor bruiloften, volwassenfeesten, babyshowers, of familiedagen.

Bij maatschappelijkel verhuur moet u denken aan een vergadering, cursus of workshop. Hierbij geldt geen leeftijdgrens, maar hebben activiteiten voor jongeren voorrang. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de exacte invulling van uw activiteit. U kunt “Studio 5” voor een hele dag huren, maar ook per dagdeel of per uur. Het is niet mogelijk om tijdens inlopen of activiteiten van Studio 5 de zaal te huren.Wij hanteren een sociaal tarief voor verenigingen, bewonersorganisaties en gebruikers zonder winstoogmerk. Voor alle overige gebruikers wordt er een commercieel tarief gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het aantal ruimten en de tijdsduur dat u huurt .

Uiteraard kunnen wij koffie, thee en frisdrank voor u verzorgen. Verder is Studio 5 voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, een beamer en een flatscreen.

NB: Er wordt streng gecontroleerd op alcohol. In Studio 5 wordt geen alcohol geschonken, ook niet 18+. Mocht er onverhoopt toch alcohol worden geschonken (ook aan mensen boven de 18), dan riskeert u een boete van € 350,- Eventueel kan gebruik gemaakt worden van onze aanwezige faciliteiten, voor zover dit niet van invloed is op onze bredere activiteiten. De accommodatie wordt schoon opgeleverd en wij verwachten ook een schone accommodatie retour. Schoonmaakartikelen worden verzorgd.

LET OP. Per 01 januari 2020 hanteren wij de nieuwe verhuurtarieven zoals hieronder voor particuliere doeleinden zoals kinderpartijen, klassenfeesten en sweet 16 party's:

Grote zaal + Studio ruimte (+/- 72M2)                                                                        €39,33  per uur
Grote zaal + Studio ruimte + Huiskamer (Hele accommodatie +/- 91M2)            €49,74  per uur

U dient zelf voor een gediplomeerde BHV-er te zorgen tijdens de avond. Anders zijn wij helaas verplicht een BHV-er in kosten te brengen (€35,00 per uur).
U kunt bij ons verschillendje DJ's inhuren die gebruik maken van een professionele DJ-set en lichtapparatuur. 
Kosten DJ Set = €50,00 per dag.    Kosten DJ's: Varierend van €50,00-125,00 per dagdeel.
Verder kunt u zelf frisdrank, limonade, chips, koekjes, en plastic bekers meenemen om de kosten te dekken.

Loop gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden, de koffie/thee staat voor u klaar! De beheerder kunt uw vragen beantwoorden over de verhuur.
Rondom Studio 5 is voldoende gratis parkeer- gelegenheid en een fietsenstalling aanwezig.

 

 

Op Facebook

Op Instagram